Sale
G-STAR RAW Heren Bronson 1/2 Short-B07V25422R

G-STAR RAW Heren Bronson 1/2 Short-B07V25422R

€70,08 €34,26
Model: B07V25422R
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

*

 • Midden taille

 • Smalle benen vanaf de dij naar de knie

 • Gevormde naden op de heup en bovenrug

 • Inzetzakken, muntzak gevangen in de zijnaad

 • Enkele paspelzakken achter- één met knoop

 • Bronson Rechte Shorts

  De Bronson chino shorts zijn ontworpen in een rechte pasvorm, versterkt met gemanipuleerde naden. De muntzak is geïntegreerd in de zijnaad. Brede paspelzakken maken de chinolook compleet.

  OVER G-STAR RAW

  Geschiedenis

  Sinds onze oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd 'Just the Product' geweest. Deze single-minded benadering heeft geleid tot veel denim 'firsts': de introductie van 'luxe denim for the streets'. Door hoogstaand vakmanschap te combineren met streetlevel edge werd een nieuwe denimsector gecreëerd: de positionering van ruwe, onbehandelde denim als draagbaar en begerenswaardig materiaal en de evolutie van ons onmiskenbare denimsilhouet door de toepassing van architectonische en 3D-denken in denimconstructie.

  product

  RAW Duurzame kledingstukken zijn gemaakt van materialen die duurzaam zijn en bijdragen aan het minimaliseren van de impact op het milieu van de G-Star collectie. We hebben ook de inherente schoonheid van denim gepromoot door wassingen en behandelingen te creëren die zijn unieke eigenschappen en kwaliteiten naar voren brengen. Het geavanceerde palet van vandaag vertegenwoordigt een volledig levensverhaal, van rauw, ongewassen denim tot diep indigo geverfd tot extreem gebleekt, met behandelingen die meerdere gradaties van slijtage toevoegen om onderscheidende, gestructureerde kledingstukken met ziel te creëren.

  G-STAR RAW Heren Bronson 1/2 Short-B07V25422R